Opleidingen

MEDIATRAININGEN
Al bestrijd je het ongeval, de brand of andere crisis nu nog zo goed....... Als je er negatief mee in de pers komt is alles plotseling minder goed.

Juist daarom is woordvoering zo belangrijk.

Triple-Safety verzorgt praktische basisopleidingen voor woordvoerders van overheidshulpdiensten, bedrijven en hulpdiensten. Ook managers, en bestuurders staan vaak voor camera en microfoon van allerlei kleinere en grotere omroepen. Ook zij kunnen maar één keer een eerste indruk maken.

BEDRIJFSHULPVERLENING
Bedrijfshulpverleners worden bij ons zowel theoretisch als praktisch opgeleid. Het is van levensbelang te weten hoe er gereageerd moet worden bij een brand of ongeval.

Oefenen onder realitische (brand)omstandigheden is meer dan ooit van vitaal belang. Voor bedrijven geven wij diverse praktijktrainingen waarvoor wij over een unieke oefenlocatie beschikken waar wij ‘live’ oefenscenario’s kunnen nabootsen met behulp van speciaal ontwikkelde scenario's.

Voor brandweertrainingen bieden we alle mogelijkheden voor bijvoorbeeld flashover- en hittegewenningstrainingen, maar ook voor boeiende inzetoefeningen. Relatief voordelige tarieven, waarbij kwaliteit en een zorgvuldige aanpak en veiligheid van manschappen voorop staan, maken het nu mogelijk om regelmaat te brengen in de noodzakelijke trainingen.

Kleinman Automatisering